Ξεκίνησε το online τουρνουά ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας!

Ξεκίνησε χθες Σάββατο, 11 Απριλίου το Juggling Challenge, η online εκδοχή του Τουρνουά Αγίας Νάπας το οποίο αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού

Μπορεί το Ayia Napa Soccer Festival 2020 να έχει αναβληθεί λόγω κορωνοϊού, οι διοργανωτές όμως αποφάσισαν να κρατήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην… πρίζα. Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ποδοσφαιρικών ακαδημιών διοργανώνει το «Juggling Challenge», έναν διαγωνισμό που απευθύνεται στα παιδιά των ακαδημιών που θα συμμετείχαν στο τουρνουά και τους καλεί να κάνουν όσα περισσότερα κοντρόλ με τη μπάλα μπορούν.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βιντεοσκοπήσουν τους εαυτούς τους να κάνουν κοντρόλ με τη μπάλα, φορώντας τη στολή της ομάδας στην οποία ανήκουν. Ακολούθως θα πρέπει να ανεβάσουν το βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό σε Facebook ή Instagram, χρησιμοποιώντας τα hashtags #ayianapasoccerfestival και #thejugglingchallenge και κάνοντας mention / tag το τουρνουά:

Εναλλακτικά μπορούν να στείλουν το βίντεο ως μήνυμα στις σελίδες του Ayia Napa Soccer Festival σε Facebook ή Instagram.

Θα υπάρχουν έντεκα διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, όπως ακριβώς και στο τουρνουά. Νικητής της κάθε κατηγορίες ανακηρύσσεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα κοντρόλ.

ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2014: 5
2013: 5
2012: 8
2011: 8
2010: 10
2009 :10
2008: 20
2007: 20
2006: 25
2005: 30
2004: 30

Ο μεγαλύτερος…. τεχνίτης κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα κερδίσει ένα δωροκουπόνι αξίας €30 για αθλητικό – προπονητικό εξοπλισμό από τον κατάλογο προϊόντων της SPORTS GEAR CYPRUS και ένα ατομικό εκπτωτικό κουπόνι 25% σε αγορές αθλητικού εξοπλισμού από τον κατάλογο προϊόντων της SPORTS GEAR CYPRUS (ισχύει έως 31/12/2020).

Επίσης, οι ακαδημίες που θα εκπροσωπηθούν στο διαγωνισμό, θα κερδίσουν 25% σε αγορές αθλητικού εξοπλισμού από τον κατάλογο προϊόντων της SPORTS GEAR CYPRUS (ισχύει έως 31/12/2020).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ayianapasoccerfestival.com, στον επίσημο λογαριασμό της SPORTS GEAR CYPRUS https://www.facebook.com/SPORTSGEARCYPRUS και στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy