Ινφαντίνο: “Ανεύθυνο να ξαναρχίσει η σεζόν τόσο νωρίς”

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο τόνισε την ανευθυνότητα μιας ενδεχόμενης απόφασης να ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις σύντομα, αν δεν είναι 100% ασφαλές.  

Τα σενάρια για επανέναρξη της Bundesliga στις αρχές Μαΐου έχουν δώσει αισιοδοξία για επιστροφή της δράσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως, ο Τζιάνι Ινφαντίνο προειδοποιεί τις Λίγκες και την UEFA για οποιαδήποτε απόφαση λάβουν.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, μίλησε μέσω της RFEF και στάθηκε στην αυξημένη ανευθυνότητα να αρχίσουν ξανά οι διοργανώσεις, χωρίς να υπάρχε 100% ασφάλεια εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

«Ο κύριος στόχος, οι αρχές μας, αυτές που εφαρμόζουμε στις διοργανώσεις μας και καλούμε όλους να ακολουθήσουν, είναι η υγεία πάνω από όλα. Δεν αξίζει να ρισκάρουμε την ανθρώπινη ζωή για κανένα παιχνίδι, καμία διοργάνωση. Θα ήταν περισσότερο από ανεύθυνο να ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις αν δεν είναι 100% ασφαλές. Αν πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, θα περιμένουμε».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy