Χάαλαντ: “Ο Σόλσκιερ μου έμαθε πώς να σκοράρω”

Τη σημασία που είχε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην εξέλιξη του παιχνιδιού του ως στράικερ εξήρε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος αποκάλυψε τα μυστικά που του δίδαξε ο συμπατριώτης του τεχνικός.

Για να απολαμβάνουμε σήμερα το παιδί-θαύμα που λέγεται Έρλινγκ Χάαλαντ, τουλάχιστον προ κορονοϊού, χρειάστηκε να περάσει από… ιδιαίτερα με τον μέντορα του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο 19χρονος φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ μίλησε στο Eurosport για τη συμβολή του Νορβηγού τεχνικού στην εξέλιξη του και στάθηκε σε ένα παιχνίδι με τη φανέλα της Μόλντε κόντρα στη Μπραν, όπου ο coach της Μάντσεστερ Γιουνάιτενττου έκανε ένα από τα πιο χρήσιμα φροντιστήρια:

«Πριν από εκείνο το παιχνίδι, ο Σόλσκιερ κι εγώ κάναμε προπόνηση στα τελειώματα. Όχι μόνο από σέντρες. Θυμάμαι μου έμαθε κάποιους εύκολους κανόνες. Μου έμαθε να είμαι ήρεμος και στις μύτες των ποδιών ώστε να υποδέχομαι την μπάλα. Έτσι έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις. Του το χρωστάω για όσα μου δίδαξε», ήταν τα λόγια του Χάαλαντ για τον άλλοτε προπονητή του.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy