Απειλούν με κλείσιμο οι υπεραγορές

Έντονα ενοχλημένος από την Κυπριακή Αστυνομία εμφανίζεται ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών.

Μιλώντας στο InBusinessNews o εκτελεστικός γραμματέας του Συνδέσμου Ανδρέας Χατζηαδάμου κατήγγειλε πως σήμερα μέλη της Αστυνομικής Δύναμης επέδωσαν εξώδικα πρόστιμα σε σημαντικό αριθμό υπεραγορών σε Λεμεσό και Παραλίμνι με τη δικαιολογία ότι πωλούσαν προϊόντα που απαγορευόταν με βάση το διάταγμα της κυβέρνησης να πωλούν.
“Έγραψαν υπεραγορά γιατί πωλούσε ρούχα και άλλη υπεραγορά γιατί πωλούσε και ηλεκτρικά είδη. Η Αστυνομία δυστυχώς δεν μπορεί να αντιληφθεί πως δεν μπορούσε να αλλάξει η δομή μιας υπεραγοράς και ούτε το πιο απλό ότι οι πολίτες αγοράζουν συνήθως τρόφιμα. Αυτή η ενέργεια έχει εξοργίσει τα μέλη μας και ήδη ετοιμάζουμε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη”, ανέφερε.
Μιλώντας μας σε έντονο ύφος ο κ. Χατζηαδάμου ανέφερε πως αυτή η ενέργεια αν συνεχιστεί θα τους οδηγήσει στο να κλείσουν τις υπεραγορές.
“Δεν φτάνει που δεχθήκαμε να κλείσουμε τις Κυριακές και να εξυπηρετούμε το πρωί μόνο τις ευπαθείς ομάδες, έχουμε και την Αστυνομία να μας απειλεί με εξώδικα”, κατέληξε.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy