Ζοζέ Σα: Η “Marca” επιμένει για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης

201

Η “Marca” αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Ζοζέ Σα του Ολυμπιακού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο Πορτογάλος φέρεται να είναι στη λίστα και της Γουέστ Χαμ.

Ο Ζοζέ Σα του Ολυμπιακού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας “Marca”. Δεδομένα ο Πορτογάλος πορτιέρε είναι στη λίστα ομάδων του εξωτερικού, αλλά τις τελευταίες ημέρες ακούγονται εντόνως οι ροχιμπλάνκος.

Οι φετινές εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και για το λόγο αυτό υπάρχουν ομάδες που τον γλυκοκοιτάζουν και ενδιαφέρονται να τον αγοράσουν από τους Πειραιώτες. Οι μετοχές του έχουν αυξηθεί και σίγουρα στο λιμάνι θα φτάσουν προτάσεις για την αφεντιά του.

Η “Marca” γράφει σήμερα (9/4) για τον Σα και την Ατλέτικο και πως προορίζεται για Νο2 πίσω από τον Γιαν Όμπλακ, η θέση του οποίου δεν αμφισβητείται όσο βρίσκεται στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Άλλωστε, θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.

“Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει για έναν τερματοφύλακα. Το συμβόλαιο του Άνταν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο (και είναι πολύ κοντά στην Μπέτις), οπότε η ομάδα θα αναγκαστεί να αναζητήσει ένα τερματοφύλακα που θα παλισιώσει τον Γιαν Όμπλακ. Υπάρχουν δύο ονόματα που εξετάζουν τα στελέχη της Ατλέτικο Μαδρίτης: Ζοζέ Σα του Ολυμπιακού και Mάρκο Ντμίτροβιτς της Ειμπάρ”, τονίζει το ρεπορτάζ.

Εξάλλου, για τον Σα έχει ακουστεί και η Γουέστ Χαμ, η οποία επίσης ψάχνεται για τερματοφύλακα. Πάντως, αναφορικά με την Ατλέτικο και το δικό της ενδιαφέρον, οποιαδήποτε κουβέντα με τον Ολυμπιακό θα γίνει μετά τον κορονοϊό, ο οποίος μαστίζει όλο τον πλανήτη και η Ισπανία είναι στο επίκεντρο όλες αυτές τις ημέρες με εκατοντάδες νεκρούς κάθε 24ωρο.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy