Βράνιες: “Αύριο θα έκλεινα στην ΑΕΚ αν ήταν στο χέρι μου”

Ο Όγκνιεν Βράνιες σε συνέντευξή του στη Βοσνία επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι.

Όπως έχουμε γράψει, η ΑΕΚ δεν βιάζεται αναφορικά με την περίπτωση του Βράνιες, ο οποίος θα επιστρέψει στην Άντερλεχτ όταν λήξει ο δανεισμός του για να μιλήσει με τον βελγικό σύλλογο και να πραθούν οι αποφάσεις για το μέλλον του. Φυσικά στην Άντερλεχτ δεν τον υπολογίζουν και ήδη, όπως αναφέρουν και τα βελγικά δημοσιεύματα, το όνομα του Βόσνιου στόπερ έχει τοποθετηθεί στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Από τη μεριά του ο Βράνιες δεν κρύβει την επιθυμία του να συνεχίσει στην αγαπημένη του ΑΕΚ, κάτι που επανάλαβε σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Instagram στην ιστοσελίδα bhfudbal.

«Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, αύριο θα έκλεινα για να μείνω στην ΑΕΚ. Εδώ νιώθω πια να είναι το σπίτι μου. Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου και την πόλη την νιώθω την δική μου πόλη.Το καλύτερο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι να μπορέσω να παίξω αυτά τα χρόνια εδώ στην ΑΕΚ. Και μετά το τέλος της καριέρας μου, θα ήθελα να μείνω εδώ στην Αθήνα», σχολίασε ο Βράνιες, ο οποίος τόνισε επίσης ότι θα επιστρέψει στις Βρυξέλλες και έπειτα θα αποφασιστεί το μέλλον του:

«Για να λέμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή, όποτε τελειώσει επίσημα αυτή η σεζόν, εγώ αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσω στο Βέλγιο, στην Άντερλεχτ. Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνο εγώ για το μέλλον μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να πάω εκεί και να δούμε τι θα γίνει».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy