Έκανε πίσω το ΒΕΛΓΙΟ/Δεν αναβάλει το πρωτάθλημα

Η βελγική ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλλει την απόφαση να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα και να δώσει τον τίτλο στην Μπριζ.

Στις 25 Μαρτίου η λίγκας της χώρας είχε κάνει γνωστό ότι το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά και ότι η Μπριζ θα πάρει τον τίτλο, σε μια απόφαση – μέτρο ασφάλειας εξαιτίας του κορωνοϊού. Δύο εβδομάδες αργότερα και έπειτα από την προειδοποίηση ουσιαστικά από την UEFA, το Βέλγιο ανέβαλε την οριστική απόφαση για το λουκέτο για τις 24 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι δια στόματος του Αλεξάντερ Τσέφεριν, η UEFA είχε κάνει σαφές ότι συμπεριφορές σαν και αυτή δεν θα γίνονται δεκτές. «Οι ομάδες του Βελγίου ρίσκαραν την ευρωπαϊκή συμμετοχή τους την επόμενη σεζόν. Δεν νομίζω ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Δεν μπορεί κάποιος να αποφασίζει μόνος του με βάση τι του είναι πιο εύκολο» ήταν τα λόγια του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Εχοντας λοιπόν πάρει τη γνώμη της UEFA, η ομοσπονδία του Βελγίου ξεκίνησε συζητήσεις με στόχο να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και τις επόμενες μέρες αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις της για το τι θα συμβεί με το πρωτάθλημα.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy