Κορονοϊός: 83 οι νεκροί, 52 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την Covid-19 το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να ανεβαίνει στα 83, ο Σωτήρης Τσιόδρας, ωστόσο, είχε και κάποια πολύ καλά νέα σήμερα από τον Ευαγγελισμό. Τους 83 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τη νόσο Covid-19.

 

Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη μάχη το τελευταίο 24ωρο. Έκανε γνωστό, δε, πως υπάρχουν 52 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που συνολικά, πλέον, φτάνουν τα 1.884. Το 57% των ασθενών με κορονοϊό, τόνισε, είναι άνδρες.

Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος, τέλος, σημείωσε πως 84 άνθρωποι είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ. Ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 67 έτη και το 20% είναι γυναίκες. Το 77% των 84 ασθενών έχει κάποιο υποκείμενο νόσημαή είναι άνω των 70 ετών.

 

Στα καλά νέα, 14 άνθρωποι έχουν εξέλθει από ΜΕΘ, ενώ, όπως είπε ο κος Τσιόδρας, ενημερώθηκε πριν από λίγο ότι στον Ευαγγελισμό από τους 39 διασωληνωμένους με Covid-19 έχουν αποσωληνωθεί 17 και τέσσερις έχουν πάρει εξιτήριο έως σήμερα.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy