“Αν δεν τελειώσει η σεζόν, το ιταλικό ποδόσφαιρο θα διαλυθεί”

Ο ιστορικός αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ξεκαθαρίζει ότι η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί, γιατί αλλιώς υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για την επιβίωση πολλών συλλόγων.

Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και το ζητούμενο είναι ο έλεγχος της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η ζωή, όμως, κάποια στιγμή (θα) πρέπει να συνεχιστεί και, σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, η επανέναρξη του ποδοσφαίρου στην Ιταλία είναι απαραίτητη.

«Αν δεν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, το ιταλικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει σοβαρά με διάλυση» επισήμανε ο ιστορικός αντιπρόεδρος της Μίλαν, ο οποίος είναι πλέον εκτελεστικός διευθυντής της Μόντσα, ομάδα που αγόρασε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και, προ ιού Covid-19, όδευε ολοταχώς προς άνοδο στην Serie B.

«Αν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, η ζημιά θα ήταν η μικρότερη δυνατή. Είναι τρομερό, βεβαίως, να γίνονται οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα αποτρέψει την διάλυση των συλλόγων» πρόσθεσε ο Γκαλιάνι, ξεκαθαρίζοντας ότι, σε περίπτωση οριστικής διακοπής, η Μόντσα θα προσφύγει στα αθλητικά δικαστήρια, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο που θα της έχει στερήσει ο… κορονοϊός.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy