Τέλη Μαΐου, αν όλα πάνε καλά ανοίγουν τα σχολεία!

15,125

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ανάμεσα σε κύκλους που είναι κοντά σε κυβερνητικές πηγές, αναμένεται ότι αν όλα πάνε καλά και αν η ομάδα επιδημιολογικής επισκόπησης δώσει το “πράσινο φως” τα σχολεία να ανοίξουν ξανά τέλη Μαΐου.

Όπως αν φέρουν οι πληροφορίες η εβδομάδα που διανύουμε κρίνεται κρίσιμη για την περαιτέρω εξέλιξη της πανδημίας στην Κύπρο με τους επιστήμονες να είναι αισιόδοξοι ότι θα μπούμε σε περίοδο ύφεσης. Οι αποφάσεις σήμερα(8/4) του υπουργικού συμβουλίου θα μιλούν για παράταση των μέτρων μέχρι τέλος Απριλίου, ενώ αν η κατάσταση συνεχίσει να εξομαλύνεται τότε ένα ένα θα αίρονται τα περιοριστικά μέτρα.

Τα σχολεία θα ανοίξουν λόγω της κρισιμότητας τους, το πιο πιθανόν τέλη Μαΐου και όταν τα κρούσματα εκμηδενιστούν. Βέβαια η δουλειά που απαιτείται να γίνει θα είναι πολύ αλλά όλοι, τόσο το υπουργείο όσο και οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν πανέτοιμοι να διεκπεραιώσουν τις όποιες εκκρεμότητες. Μάλιστα σύμφωνα και με το Υπουργείο Παιδείας ίσως υπάρξει και παράταση της σχολικής χρονιάς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy