Οφειλόμενη απάντηση στη λεγόμενη επιτροπή της Β’ Κατηγορίας!(video)

190

Είναι με μεγάλη θλίψη που ως ΠΑ.Σ.Π. υποχρεωνόμαστε να σπαταλήσουμε χρόνο εν μέσω της διαχείρισης μίας πρωτόγνωρης παγκόσμιας κρίσης, η οποία έπληξε και τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, για να απαντήσουμε στα όσα παντελώς ανυπόστατα καταγράφονται στην ανακοίνωση της λεγόμενης επιτροπής για την «σωτηρία» και «αναδιάρθρωση» της β΄ κατηγορίας.

Η ανακοίνωση αποτελεί ουσιαστικά επίθεση κατά του ΠΑ.Σ.Π. Το επιχείρημα τους είναι ότι τάχατες ο ΠΑ.Σ.Π. -και παραθέτουμε το λεκτικό από την ανακοίνωση τους- «επιθυμεί να ξεκινήσουν τα μέλη του προπονήσεις εν μέσω πανδημίας στις 26 Απριλίου». Να ενημερώσουμε ότι η πιο πάνω αναφορά είναι ψευδής.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ξεκάθαρα τονίζει ότι αναμένει τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τις κατευθύνσεις των αρμόδιων φορέων. Στη τηλεδιάσκεψη με τους αρχηγούς των ομάδων β΄ κατηγορίας, σε όχι μία, αλλά σε τέσσερις περιπτώσεις, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. κ. Σπύρος Νεοφυτίδης είπε ότι η απόφαση για επανέναρξη είναι των αρμόδιων αρχών υγείας και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ξεκινήσουν προπονήσεις μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Και επειδή δεν έχουμε καμία διάθεση να μπούμε σε περαιτέρω συζήτηση γι΄ αυτό το θέμα, επειδή ως Σύνδεσμος έχουμε σοβαρά θέματα να διαχειριστούμε, παραθέτουμε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από τη συνάντηση:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy