Ευχές σε Βάλε με την απόκρουση στον τελικό του 2013(video)

Ο Απόλλωνας με ανάρτηση του στα social media εύχεται Χρόνια Πολλά στον “Κέρβερο” και θυμάται την ιστορική απόκρουση πέναλτι στον τελικό κυπέλλου του 2013, κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

🎉🎂 Τα 37 του χρόνια συμπληρώνει ένας εκ των κορυφαίων ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας.

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της δεκαετίας, σύμφωνα με τους φίλους της ομάδας μας, Bruno Vale γιορτάζει τα γενέθλια του και η οικογένεια του Απόλλωνα θέλει να του ευχηθεί χρόνια πολλά με υγεία και χαρά.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έζησε μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας στην οποία αγωνίστηκε για επτά χρόνια μετρώντας 315 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 129 ανέπαφες εστίες. Είναι ο record-man συμμετοχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (45) και αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Απόλλωνα.

Ο αγαπημένος «Κέρβερος» πανηγύρισε τρία Κύπελλα Κύπρου, δύο Super Cup και τέσσερις προκρίσεις σε όμιλο του #UEFA #EuropaLeague.

Κορυφαία στιγμή για τον Πορτογάλο γίγαντα ήταν η ιστορική απόκρουση πέναλτι στον τελικό κυπέλλου του 2013, κόντρα στην ΑΕΛ.

Απόκρουση η οποία σηματοδότησε τη νέα εποχή του Απόλλωνα ο οποίος από την 22η Μαΐου 2013 μέχρι και σήμερα πραγματοποιεί εντυπωσιακές παρουσίες τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

#HappyBirthday #Birthday #Wishes #BrunoVale

🎉🎂 Τα 37 του χρόνια συμπληρώνει ένας εκ των κορυφαίων ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας.Ο κορυφαίος…

Geplaatst door Apollon FC op Woensdag 8 april 2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy