Επίσημη τοποθέτηση: Όλα συγκλίνουν για οριστική διακοπή

Επίσημη τοποθέτηση από τον Λούκα Φανιέρο και Δ.Σ. του Ερμή Αραδίππου.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες… από κάποιους στον Ποδοσφαιρικό χώρο στην Κύπρο… ότι σύντομα θα επαναξεκινήσουν προπονήσεις και μετά τα Πρωταθλήματα…

Φυσικές οι απόψεις του κάθε ενός είναι σεβαστές Αλλά:

Βάσει της κοινής απλής λογικής εκφράζουμε και επισημαίνουμε ως Διοίκηση του ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ τα παρακάτω:

Κατ’ αρχήν…. :

Ήδη πριν από λίγο με ανακοίνωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επεκτάθηκαν τα μέτρα <ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ> ΕΩΣ 30 Απριλίου 2020!!!

Επίσης….. :

Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ για να ξεκινήσουν προετοιμασία μετά από ενάμιση μήνα απραξίας…και να είναι μυϊκα και αγωνιστικά οπως πριν…..

Σίγουρα θα <βγουν>…γρήγορα κοπώσεις και τραυματισμοί… Επίσης πως θα <βγουν> οι ημερομηνίες στο νέο <καλενταρι> για να συνεχισθούν κανονικά και ομαλά όλα τα πρωταθλήματα?? Πώς θα αντέξουν… να παίζουν οι ποδοσφαιριστές σε υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40c μέσα στον μήνα Ιούνιο??? Μήπως υπάρχουν οι προβλεπόμενες γηπεδικές υποδομές στην Κύπρο για διοργάνωση ποδοσφαιρικών αγώνων σε υψηλές θερμοκρασίες και σε μεσημβρινές ώρες???

Ποιος θα καλύψει τα έξτρα λειτουργικά έξοδα και τις συνολικές πληρωμές (έξτρα μισθούς κλπ) στους έξτρα μήνες των αγώνων αυτών?? Ιδίως όταν τα Σωματεία της Β Κατηγορίας και των μικρότερων κατηγοριών έχουν πενιχρά έσοδα???

Όλα συγκλίνουν ότι η εδώ και μέρες άποψη -τοποθέτηση μας (οπως γνωρίζετε τις ίδιες απόψεις έχουν και το 99% των Σωματείων της Β Κατηγοριας) για την οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων και για την κατοχύρωση των τωρινών βαθμολογιών είναι η απόλυτα λογική και βάσιμη!!!

Καλό είναι όταν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους κάνουν τον <συνήγορο> να είναι <διαβασμένοι> για την <υπόθεση> που ασχολούνται και να βλέπουν τα πράγματα ρεαλιστικά όπως έχουν σε όλους τους τομείς!!!

Τέλος ευχόμαστε σε όλους και όλες να είναι υγιείς και να κάθονται σπίτι αυτές τις δύσκολες ημέρες ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερμή Αραδίππου”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy