Γιατροί διασκεύασαν τραγούδι για να «ξορκίσουν» τον ιό(video)

326

Καρδιολογική ομάδα σε νοσοκομείο της Γερμανίας διασκεύασε τραγούδι, θέλοντας να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, γιατροί του «München Klinik Bogenhausen» διασκεύασαν το τραγούδι του Michael Kiwanuka «Love & Hate». Ετσι προσπάθησαν να δείξουν την υποστήριξή τους της σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σε ασθενείς κορωνοϊού σε αυτή τη πολύ δύσκολη περίοδο.

Οι γιατροί είπαν στο τραγούδι τους: «Κρατηθείτε, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Δε θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω, θα μείνουμε εδώ για εσάς, θα μείνετε σπίτι για εμάς. Στους φίλους μας σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον πλανήτη: αυτό το μήνυμα πάει σε εσάς απευθείας από το σκληρά εργαζόμενο προσωπικό της München Klinik. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό! Αυτός ο ιός δε μπορεί να μας καταβάλλει. Δε μπορεί να μας κάνει να καταρρεύσουμε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε εδώ, οπότε ας δουλέψουμε μαζί υπομονετικά και μείνετε για εμάς στο σπίτι!»

Πηγή: iefimerida.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy