Έκρηξη σε ΑΤΜ στη Λεμεσό, τους έπεσαν και χρήματα

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ΑΤΜ  στη Λεμεσό στην περιοχή της Αγίας Φύλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 03:20  τα ξημερώματα όταν δράστες τοποθέτηση εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό για εντοπισμό των δραστών που ανατίναξαν ΑΤΜ τα ξημερώματα και κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν οι δράστες υπολογίζεται να είναι μεγάλο. Παράλληλα,  εκτός από αυτά που κατάφεραν να πάρουν οι δράστες πολλά από τα χαρτονομίσματα της μηχανής σκορπίστηκαν στο έδαφος και γύρω από το μηχάνημα μετά την έκρηξη που σημειώθηκε.

Οι δράστες τοποθέτησαν στο μηχάνημα εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν επίσης και στην πρόσοψη του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με τα  κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης φαίνεται πως οι δράστες ήταν δύο και έφεραν κράνη και αφού απέσπασαν το χρηματικό ποσό, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και τράπηκαν σε φυγή.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και διενεργούνται εξετάσεις για εξιχνίαση της υπόθεσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy