Ντε Ρόσι: “Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθείτε στο Μπομπονέρα…”(video)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν θα ξεχάσει ποτέ το σύντομο πέρασμά του από τη Μπόκα Τζούνιορς όπου εκπλήρωσε ένα μεγάλο παιδικό όνειρο και ευχήθηκε σε όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο να καταφέρει μια φορά στη ζωή του να βρεθεί στο «Μπομπονέρα» σε ματς των xeneizes.

Ο παλαίμαχος, πλέον, Ιταλός χαφ, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να ζήσει από κοντά μια τεράστια επιθυμία του που ήταν ν’ αντικρίσει την τρέλα των Αργεντινών για το ποδόσφαιρο και την αγαπημένη τους ομάδα.

Έπαιξε για λίγο στη Μπόκα, πάτησε το χορτάρι του «Μπομπονέρα», αποθεώθηκε, δέθηκε αμέσως με την ομάδα και τους οπαδούς και μιλώντας στο SkySports, είχε να πει:

«Το Μπομπονέρα είναι το πιο εντυπωσιακό γήπεδο στον κόσμο και εύχομαι ο καθένας που αγαπάει το ποδόσφαιρο να καταφέρει να βρεθεί μια φορά εκεί ε ματς της Μπόκα. Προσωπικά αισθάνομαι ευλογημένος που βρέθηκα εκεί, ακόμα κι αν ήταν για μικρό χρονικό διάστημα…».

gazzetta.gr

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy