Φαν Ντάικ: «Θέλω να με θυμούνται ως θρύλο της Λίβερπουλ»

Το όραμα του για την καριέρα του στη Λίβερπουλ μοιράστηκε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος δήλωσε ότι κοιτά το μέλλον με στόχο να μπει στο πάνθεον των θρύλων των Reds.

Η πορεία του με τη φανέλα της Λίβερπουλ εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Από τη στιγμή που μεταγράφηκε κατόπιν αμφισβήτησης για την αντιστοιχία των 80 εκατομμυρίων ευρώ με την ποιότητά του ως σήμερα, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έχει διαψεύσει κάθε επικριτή του, μετατρέποντας τον σε θαυμαστή.

Πλέον, ο στόχος του Ολλανδού είναι να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες στιγμές με τους Reds και να φτάσει σε σημείο να τον νοσταλγούν οι οπαδοί ως έναν θρύλο του συλλόγου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και στην καταλανική «Sport»:

«Θέλω να με θυμούνται ως έναν θρύλο της Λίβερπουλ. Να πετύχω υπέροχα πράγματα μαζί της. Έχουμε μια φανταστική ομάδα, δεν υστερούμε σε τίποτα, έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να συνεχίσουμε να νικάμε. Ένα ευέλικτο σύνολο, το στυλ παιχνιδιού μας δίνει τροφή για νίκες και φυσικά το γήπεδο και οι υποστηρικτές μας που παίζουν τον ρόλο τους. Θέλω να γίνω σαν κι αυτούς τους παίκτες που επιστρέφουν στο Άνφιλντ μετά την απόσυρση. Βλέπω θρύλους του συλλόγου στις εξέδρες και νιώθω μέρος μιας μεγάλης οικογένειας».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy