Πειθαρχική διαδικασία ξεκίνησε η Σίτι για το πάρτι με call girls του Γουόκερ

Ο Κάιλ Γουόκερ είναι αντιμέτωπος με τιμωρία από τη Μάντσεστερ Σίτι καθώς «έσπασε» την καραντίνα για να κάνει πάρτι με call girls. 

Ο 29χρονος Άγγλος αμυντικός κάλεσε δύο γυναίκες στο σπίτι του την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν προτρέψει, μέσω των social media, τον κόσμο να ακολουθήσει κυβερνητικές οδηγίες για καραντίνα.

Ο Γουόκερ ζήτησε συγγνώμη για τις ενέργειές του, λέγοντας ότι είχε απογοητεύσει την οικογένειά του, τους φίλους του, την ομάδα, τους οπαδούς.

«Η Μάντσεστερ Σίτι γνωρίζει μια ιστορία από μία εφημερίδα σχετικά με την ιδιωτική ζωή του  Κάιλ Γουόκερ σε σχέση με την παραβίαση των βρετανικών κανόνων για καραντίνα», ανακοίνωσε η Σίτι. «Οι ποδοσφαιριστές είναι παγκόσμια πρότυπα, και το προσωπικό και οι φορείς μας εργάζονται για να υποστηρίξουν τις απίστευτες προσπάθειες της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας και άλλων βασικών εργαζομένων για την καταπολέμηση του του κορωνοϊού, με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε. Οι ενέργειες του Κάιλ  έχουν παραβιάσει άμεσα αυτές τις προσπάθειες. Είμαστε απογοητευμένοι που ακούσαμε τους ισχυρισμούς του Κάιλ και θα διεξάγουμε μια εσωτερική πειθαρχική διαδικασία τις επόμενες ημέρες».

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy