Ο Μέσι δεν αγγίζει την μπάλα στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα και υπάρχει λόγος (video)

Ο Λιονέλ Μέσι αναμφισβήτητα ανήκει στην ελίτ του ποδοσφαίρου, έχοντας πάρει έξι χρυσές μπάλες κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα. Τα έργα του με τους «μπλαουγκράνα» είναι πάρα πολλά, οδηγώντας την Μπαρτσελόνα σε σπουδαίες επιτυχίες.

Ωστόσο, όσον αφορά το παιχνίδι του στα πρώτα λεπτά κάποιο αγώνα φαίνεται πως δεν έχει και μεγάλη συνεισφορά. Τι εννοούμε;

Ο άλλοτε τεχνικός της ΜπαρτσελόναΕρνέστο Βαλβέρδε είχε αναφερθεί στο παρελθόν στον τρόπο παιχνιδιού του Λιονέλ Μέσι στα ματς και για το πως τα προσεγγίζει στα πρώτα λεπτά.

«Είναι ο εγκέφαλος του παιχνιδιού», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός για τον Αργεντινό άσο των «μπλαουγκράνα» για να συνεχίσει λέγοντας:

«Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού δεν έρχεται σε συχνή επαφή με την μπάλα. Εστιάζει σε κάθε αντίπαλο, βλέποντας το πως κινείται στον αγωνιστικό χώρο. Κι έπειτα θα χτυπήσει στις αδυναμίες του.

Καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι ο Λιονέλ παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες έχοντας παρατηρήσει κάθε αντίπαλο παίκτη και ξέρει πως να κινηθεί».

gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy