Μιχαηλίδης: Να φύγει το κακό και θα βρούμε λύσεις για τις εργασίες στο νέο γήπεδο

433

Μετά το σημερινό(6/4) ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας για τη διακοπή των έργων για την ανέγερση του νέου γηπέδου της Λεμεσού, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του ΚΟΑ κύριο Ανδρέα Μιχαηλίδη τηλεφωνικώς για να μας αναφέρει το “τι μέλλει γενέσθαι”

Ο κύριος Μιχαηλίδης μας ανέφερε, ότι μετά τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου αλλά και του υπουργείου Μεταφορών ανεστάλησαν δυστυχώς οι εργασίες, αφού αυτό ήταν φυσιολογικό λόγω της πανδημίας του κορονοιού. Το έργο μπορεί να περιμένει και θα βρεθούν λύσεις αφού πρώτιστο μέλημα είναι αυτή τη χρονική περίοδο να επανέλθουμε αλώβητα στην καθημερινότητα.

Σε ερώτηση μας πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα της καθυστέρησης που θα προκύψει ο κύριος Μιχαηλίδης μας απάντησε ότι, θα ήταν μεγάλη επιπολαιότητα να πούμε τώρα τι θα γίνει, αν θα υπάρξει καθυστέρηση και πόσο ή αν αυτή αναπληρωθεί με περισσότερες ώρες εργασίες, καθότι δεν γνωρίζουμε πόσο θα τραβήξει το κακό. Μας ενημέρωσε επίσης ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Μεταφορών για το όλο θέμα του γηπέδου.

Κλείνοντας μας ανέφερε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους μας για να νικήσουμε το κακό του κορονοιού και να επανέλθουμε στην καθημερινότητα μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy