Μήνυμα απο Γιώργο Κούμα

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

« Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μεγάλες είναι οι αλλαγές στην καθημερινότητα όλων και γενικότερα στη ζωή μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αυτό που προέχει είναι η υγεία και η ασφάλεια μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών και προσβλέπουμε στο τέλος αυτής της περιπέτειας. Εύχομαι ειλικρινά για εσάς και τις οικογένειες σας, με υγεία και υπομονή, να διανύσετε αυτή τη περίοδο.

Ιδιαίτερα για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και κυρίως αυτούς που καθημερινά βρίσκονταν στα γήπεδα για προπονήσεις και αγώνες, αυτή είναι μια επώδυνη εμπειρία. Γνωρίζω πως για όλους εσάς τους διαιτητές και βοηθούς είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση στα επίπεδα που επιθυμείτε. Είμαι ενήμερος για τα προγράμματα ατομικής εκγύμνασης που σας έχουν προωθηθεί για την περίοδο που θα βρίσκεστε μακριά από τα γήπεδα και τους χώρους προπόνησης. Ξέρω ότι όλοι σας κάνετε το καλύτερο.

Έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, σας καλώ να είστε σε σωματική και ψυχολογική ετοιμότητα. Σας διαβεβαιώ πως και εμείς ως Ομοσπονδία είμαστε σε εγρήγορση με μόνο στόχο και επιθυμία την κοινή θέση της UEFA να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα στο γήπεδο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως υπάρχει περίπτωση να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία του οποιουδήποτε.

Είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία με την κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας, όπως επίσης με την UEFA και τη FIFA.

Θα σας κρατούμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις και οποιεσδήποτε αποφάσεις. Πιστεύω ακράδαντα πως θα βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία και θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Προς το παρόν μείνετε σπίτι και συνεχίστε να είστε σε ετοιμότητα. Σας πληροφορώ, επίσης, ότι το Τμήμα Διαιτησίας, με οδηγίες του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Bertrand Layec, άρχισε και προχωρά, σε τακτά διαστήματα, στην ετοιμασία και στην ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, εκπαιδευτικού υλικού / βίντεο για επιμορφωτικούς σκοπούς σχετικά με θέματα διαιτησίας.

Ευχή και επιθυμία μας είναι να μην αργήσει η ώρα που θα επιστρέψουμε στα γήπεδα. »

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy