Λίβερπουλ: Έδωσε σε μάνατζερ 30 φορές περισσότερα απ’ όσα θα έδινε στους υπαλλήλους!

Τα οικονομικά της Λίβερπουλ και οι επιλογές που έχουν κάνει τ’ αφεντικά της ομάδας είναι τέτοια που καθιστούν ακόμα χειρότερο το σκηνικό με την προσωρινή διαθεσιμότητα στην οποία τέθηκαν οι υπάλληλοι του κλαμπ…

Υπάρχουν ορισμένα συγκεκριμένα δεδομένα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το καθαρό κέρδος των 42 εκατομμυρίων λιρών όπως κατεγράφη και παρουσιάστηκε επίσημα από τη Λίβερπουλ, για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπως επίσης και ο τζίρος των 533 εκατομμυρίων.

Επιπλέον, υπάρχει και το δεδομένο της καταβολής 43,8 εκατομμυρίων λιρών σε εκπροσώπους ποδοσφαιριστών μονάχα την περασμένη σεζόν.

Το τελευταίο κομμάτι το κρατάμε…

Η θεωρία που παρουσιάζει ο Χένρι Γουίντερ στους Times είναι τρομερά εύλογη και κάνει τη Λίβερπουλ να φαίνεται ακόμα πιο «κακή» στο γενικότερο ξέσπασμα που έχει προκληθεί από τον κόσμο της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο το κλαμπ διαχειρίστηκε την κατάσταση καταπατώντας τα ήθη και τις αξίες της ιστορίας του συλλόγου.

Αν, λοιπόν, είναι 200 οι υπάλληλοι των «κόκκινων» και έχει λαμβάνειν ο καθένας 2.500 λίρες μηναίως – όσο είναι το όριο που έχει τεθεί από την Κυβέρνηση για το πρόγραμμα στο οποίο καταβάλλεται το 80% του μισθού – και θεωρητικά μιλώντας η κατάσταση αυτή διαρκεί για τρεις μήνες, τότε το συνολικό ποσό ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο.

Υπενθυμίζεται πως ΜΟΝΟ για μάνατζερ, παραχωρήθηκαν 30 φορές περισσότερα με τα 43,8 εκατ.λίρες.

Τροφή για σκέψη…

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy