Απόφαση για μείωση μισθών των παικτών στην Serie A

Το Δ.Σ της Serie A αποφάσισε ομόφωνα τη μείωση κατά 1/3 των μισθών των παικτών σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, κατά 1/6 σε περίπτωση που η δράση επιστρέψει τους επόμενους μήνες.

Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας, Άντζελο Μπορέλι, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (6/4) ότι καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο 636 θάνατοι και 1.941 νέα κρούσματα, ενώ τα συνολικά επιβεβαιωμένα από κορονοϊό στη γειτονική χώρα ανέρχονται σε 93.187.

Είδηση βγήκε κι από το Δ.Σ της Serie A, το οποίο ομόφωνα ενέκρινε τη μείωση κατά 1/3 των μισθών των παικτών σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, κατά 1/6 σε περίπτωση που η δράση επιστρέψει τους επόμενους μήνες.

Στην τηλεδιάσκεψη δεν συμμετείχε η Γιουβέντους, η οποία έχει συμφωνήσει σε μείωση εσωτερικά με τους παίκτες της εδώ και λίγες ημέρες.

Τώρα οι ομάδες καλούνται να σφραγίσουν τη συμφωνία με τους παίκτες τους η καθεμία. Η αντίδραση της Ένωσης ποδοσφαιριστών ήταν έντονη και ήλθε από τα χείλη του προέδρου της και πρώην μέσου της Ρόμα, Νταμιάνο Τομάζι:

“Είναι απαράδεκτη και ντροπιαστική πρόταση. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να πληρώσουν την κρίση μόνο οι ποδοσφαιριστές. Το μόνο θετικό από την απόφαση είναι αυτό που λέει ότι οι ομάδες θα διαπραγματευτούν με τους παίκτες”, τόνιζε ο Τομάζι.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy