Παναθηναϊκός: Μήνυμα παραμονής για Δώνη

Σημάδια παραμονής του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, καθώς επιθυμία και του Γιάννη Αλαφούζου είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. 

Παρά το γεγονός ότι μέχρι πριν λίγο καιρό το “διαζύγιο” έδειχνε ως το πιο πιθανό σενάριο, κάποιοι μάλιστα δεν απέκλειαν αυτό να συμβεί και πριν το τέλος της σεζόν, φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ανατραπεί στην υπόθεση του Έλληνα τεχνικού.

Στις τελευταίες δηλώσεις του ο Δώνη έδειξε να μιλάει στη λογική ότι αποτελεί κομμάτι του Τριφυλλιού και δεν άφησε υπόνοιες πως αισθάνεται μετέωρος. Ο Δώνης έχει κατασταλάξει στην απόφαση να συνεχίσει προτού συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως αναφέρει η “Live Sport”. Παραμένει βέβαια άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό, καθώς ο μεγαλομέτοχος των “πρασίνων” συνεχίζει να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω κορωνοϊού.

Μπορεί βέβαια ο Δώνης να μην έχει μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα του κλαμπ, ωστόσο έχει μάθει από τον Τσάβι Ρόκα ότι δεν υπάρχει σκέψη αντικατάστασής του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ο Αλαφούζος ήταν απόλυτος στον Ισπανό τεχνικό διευθυντή ότι εφόσον ο προπονητής δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, εκείνος δεν προτίθεται να τον αποπέμψει. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού άλλωστε πιστεύει στον προπονητή Δώνη και παρότι ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του για τη λειτουργία της ομάδας, επιθυμεί την παραμονή του.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy