Ρούνεϊ κατά Premier και Κυβέρνησης: “Έχουν ξεφύγει!”

Για μια κατάσταση που έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και μια προσπάθεια να φανούν οι ποδοσφαιριστές ως τα μαύρα πρόβατα, έκανε λόγο ο Γουέιν Ρούνεϊ σε νέο οργισμένο του άρθρο στους Sunday Times! 

Ο σούπερ σταρ της Ντέρμπι Κάουντι, νυν παίκτης – κόουτς στην ομάδα του Φιλίπ Κοκού και αιώνιος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγραψε ξανά στο Κυριακάτικο φύλλο των Times και ξεσπάθωσε για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με τις μειώσεις μισθών και την οικονομική κατάσταση των κλαμπ της Premier League.

«Προφανώς και θα δεχόμουν να βοηθήσω αν μου το ζητούσε η Ντέρμπι Κάουντι. Και προφανώς θα δεχόμουν να βοηθήσω τους γιατρούς αν μου το ζητούσε η Κυβέρνηση. Ωστόσο, θα ήθελα να ξέρω που ακριβώς πηγαίνουν τα χρήματά μου. Ας μη γελιόμαστε όμως, δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ίδιοι και δεν έχουν την ίδια οικονομική άνεση. Εγώ έπειτα από τόσα χρόνια έχω κάποια οικονομική άνεση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ρούνεϊ και πρόσθεσε:

«Γίνεται μια προσπάθεια ο ποδοσφαιριστής να φανεί ως μαύρο πρόβατο σε αυτή την κατάσταση, με την Premier League και τον Υφυπουργό Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, Ματ Χάνκοκ, να έχουν ξεφύγει παντελώς με όσα λένε! Τα μεγάλα κλαμπ και οι πολιτικοί αυτή τη στιγμή έχουν στήσει στον τοίχο τους παίκτες»!

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy