Αυτοκτόνησε ο γιατρός της Ρεμς επειδή κόλλησε κορωνοϊό

342

H ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien φέρνει στο φως μια σοκαριστική είδηση. Ο γιατρός της Ρεμς, Μπερνάρντ Γκονσάλες, αυτοκτόνησε την Κυριακή (5/4) επειδή είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Το τελευταίο διάστημα ο 60χρονος βρισκόταν στο σπίτι του σε καραντίνα, μαζί.

Το τελευταίο διάστημα ο 60χρονος βρισκόταν στο σπίτι του σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του η οποία και αυτή είχε προσβληθεί από τον ιό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Parisien, ο γιατρός άφησε μάλιστα ένα γράμμα στο οποίο με λεπτομέρειες εξηγούσε την κίνησή του αυτή σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Στη Ρεμς είναι σοκαρισμένοι με την είδηση, ενώ ουδείς γνώριζε πως ο γιατρός είχε διαγνωστεί με τον ιό. «Είχα μιλήσει μαζί του την περασμένη εβδομάδα και δεν μου είχε πει τίποτα. Τι δράμα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το σοκ είναι τεράστιο» ανέφερε στέλεχος της γαλλικής ομάδας.

Στη Ρεμς αγωνίζεται ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, Χρήστος Δώνης. Οι ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση το απόγευμα της Κυριακής (5/4).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy