Δεν καταγράφηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού στο κατεχόμενα

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού δεν καταγράφηκε σήμερα στα κατεχόμενα και ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έμεινε ο ίδιος, 88 συνολικά.

Όπως δήλωσε σήμερα ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, μόνο δύο θάνατοι καταγράφηκαν μέχρι σήμερα και ένα πρόσωπο συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του οποίου η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως σταθερή.

Επίσης, είπε ότι δύο ασθενείς υποβλήθηκαν σε τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό και θα πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο απόψε ή αύριο το πρωί.

Διέψευσε, επίσης, ότι κάποιοι γιατροί και νοσηλευτές είναι θετικοί στον ιό.

Ανέφερε, ακόμα, ότι 52 πρόσωπα που επέστρεψαν από το εξωτερικό, ολοκλήρωσαν τις 14 ημέρες καραντίνας και επέστρεψαν στα σπίτια τους με τη σύσταση να αυτοπεριοριστούν για ακόμα επτά μέρες. Κανένας δεν ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κ. Πιλλί είπε ακόμα ότι 19 πρόσωπα επέστρεψαν στα κατεχόμενα από το λιμάνι Αμμοχώστου, 56 από το λιμάνι Κερύνειας και 188 από το παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου, σύνολο 263. Από αυτούς μία μητέρα και το παιδί της θα απομονωθούν στο σπίτι τους λόγω του ότι είχαν μεταβεί για χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό, ενώ οι υπόλοιποι θα τεθούν σε καραντίνα σε ξενοδοχεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy