Κριστιάνο Ρονάλντο: Το μαγικό «ψαλίδι» στο οποίο υποκλίθηκε ο πλανήτης(vid)

Εκείνη τη νύχτα άρχισε μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Γιουβέντους, με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να τρίβει τα μάτια του από τη μαγεία που παρακολούθησε με το γκολ του CR7 με ανάποδο ψαλίδι σε ματς της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο για τα προημιτελικά του Champions League.

Εκείνη τη νύχτα, όμως, με το ημερολόγιο να γράφει 3 Απρίλη του 2018, οι «μπιανκονέρι» πόνεσαν πολύ από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και γράφτηκε ιστορία με ένα από τα κορυφαία γκολ που έχουν επιτευχθεί στα χρονικά της πιο λαμπερής ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο 64ο λεπτό ο Καρβαχάλ γύρισε στην περιοχή, ο Κριστιάνο έκανε το «ψαλίδι», άπαντες σάστισαν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Η απόγνωση του Μπαρτζάλι, ο ήχος από το χειροκρότημα του κόσμου και η λάμψη της στιγμής, έκαναν τη βραδιά να καταγραφεί ως μια από τις πιο εντυπωσιακές στην ιστορία του Champions League.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy