“Τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα θα πρέπει να ολοκληρώνονται στο γήπεδο”

193

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» ξεκαθαρίζοντας ότι η θέση της ομάδας είναι ξεκάθαρη ότι τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα θα πρέπει να ολοκληρώνονται στο γήπεδο. 

Αναλυτικά:

Για τη θέση του Απόλλωνα σε σχέση με τη συνέχιση του πρωταθλήματος: «Σαφέστατα αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία όλων. Είναι θέμα επιβίωσης και το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Από εκεί και πέρα η θέση του Απόλλωνα σε όλα αυτά που ακούγονται καθημερινά είναι ξεκάθαρη και είναι αυτή που έχουμε εδώ και 8 χρόνια. Τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα θα πρέπει να ολοκληρώνονται στο γήπεδο. Δεν πρέπει να προτρέξουμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να περιμένουμε όσο μας παίρνει για να παλέψουμε για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».

Για τις συζητήσεις περί διακοπής: «Είναι απομακρυσμένο το όλο θέμα τώρα. Θα πρέπει να δούμε τον Απρίλιο αν η πορεία της πανδημίας είναι φθίνουσα και θα δούμε πως συνεχίζουμε. Σίγουρα θα εξεταστούν τα σενάρια αν δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Όμως το να τρέχουμε και να διακόψουμε απ’ τις 3 Απριλίου είναι οξύμωρο. Αν η καμπύλη είναι φθίνουσα και μειωθεί ο ρυθμός των κρουσμάτων ίσως θα έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αν πάλι έχουμε περισσότερα κρούσματα τότε δύσκολα θα μιλήσουμε για επανέναρξη».

Για το αν προκύψει διακοπή και τελικά οι ποδοσφαιριστές που δεν τους επιτράπηκε να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους νιώθουν πως άδικα έμειναν: «Υπάρχουν υποχρεώσεις από όλους και διατάγματα. Τι σημαίνει πως θέλει να πάει στη χώρα του; Οι Κύπριοι ήρθαν όλοι; Πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες. Πάντως εμείς δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές μας».

Πως θα δηλώσουμε τις ομάδες στην Ευρώπη σε περίπτωση διακοπής: «Δεν μπορώ να προτρέξω σε αυτό το θέμα. Για εμάς η πάγια θέση μας είναι πως όλα πρέπει να κριθούν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

Για τον προγραμματισμό: «Είχε γίνει το μεγαλύτερο μέρος της προεργασίας όμως διαφέρει πολύ η προεργασία με την τελική κατάληξη και αυτό έχει να κάνει καθαρά με τις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος. Οι επιπτώσεις θα είναι αλυσιδωτές μιας και οι ομάδες θα δίνουν λιγότερα, οι ποδοσφαιριστές δεν θα παίρνουν αυτά που θέλουν. Τώρα είναι όλα θεωρητικά»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy