Ρεάλ Μαδρίτης: “Έτοιμη να πουλήσει 12 παίκτες λόγω κορονοϊού”

Έχοντας ήδη 37 παίκτες με συμβόλαια, η Ρεάλ σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS» φέρεται έτοιμη να πουλήσει 12 παίκτες προκειμένου να καλύψει την ζημιά που έχει υπάρξει λόγω κορονοϊού.

Με τα κορονοϊό να έχε σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα, τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων είναι εξαιρετικά μεγάλα. Ακόμα και μεγαθήρια όπως η Ρεάλδεν εξαιρούνται από αυτόν τον κανόνα. Η… βασίλισσα σύμφωνα με την «AS» σκοπεύει να κάνει κινήσεις για να μετριάσει την χασούρα και μία από αυτές είναι να πουλήσει 12 ποδοσφαιριστές από τους 37 που έχει στο ρόστερ της.

Είτε αυτοί παίζουν στην ομάδα, είτε είναι δανεικοί. Η εφημερίδα της Ισπανίας αναφέρει πολλά ονόματα που βρίσκονται πως αποχώρηση, με τους ΜπέιλΜόντριτςΧάμες και Μαρσέλο να είναι τα μεγαλύτερα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα φύγουν, καθώς θα πρέπει να βρεθεί και αγοραστής που να τους καλύπτει τα συμβόλαια.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κοιτάζει εξονυχιστικά τους παίκτες καθώς θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι θα πρέπει να δοθούν, ενώ στην λίστα υπάρχουν επίσης και οι ΒάσκεθΣεμπάλοςΒαρεχάο και Μεντί. Τέλος οι Μαδριλένοι θα κοιτάξουν και πάλι τις περιπτώσεις των ΜαριάνοΓιόβιτς , αλλά και τους δανεικούς Λούκα Ζιντάν, Ντε Φρούτος, Μανού Χερνάντο.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy