“Προτρέπω τους πολίτες να είναι σωστοί με τα μέτρα για να νικήσουμε αυτό το τέρας”

Την αμοιβαία ευχαρίστηση που υπάρχει από τη μεταξύ τους συνεργασία, η οποία, όπως αποκάλυψε, είχε ως αποτέλεσμα την πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο ακόμα χρόνια, εξέφρασε μιλώντας σε σερβική ιστοσελίδα ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Μόμτσιλο Ράσο.

Μιλώντας στη sportklub.rs, ο Μαυροβούνιος στόπερ των “γαλαζοκιτρίνων”  εξέφρασε την επιθυμία του να εκπροσωπήσει την πατρίδα του παίζοντας με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, τονίζοντας ότι για να γίνει αυτό, όταν με το καλό επαναρχίσει η αγωνιστική δράση θα πρέπει να συνεχίσει απ’ εκεί που σταμάτησε, τις σπουδαίες εμφανίσεις του που είχαν ως αποτέλεσμα την επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του με την ΑΕΛ για δύο ακόμα χρόνια.

Διαβάστε τι ανέφερε:

Για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό: «Πραγματικά είμαι έκπληκτος. Η Κύπρος είναι μια χώρα που οι κάτοικοι συνηθίζουν να πηγαίνουν βόλτες, παραλίες σε εκδηλώσεις και στο γήπεδο. Μου φαίνεται περίεργο να περπατήσω στην πόλη και να μην δω, δύο-τρεις ανθρώπους, και πολλά αυτοκίνητα στον δρόμο. Έχουν ένα νέο μέτρο 24 ωρών. Υπάρχει ένας αριθμός και για να φύγεις από το σπίτι σου πρέπει πρώτα να στείλεις μήνυμα εκεί, με το ονοματεπώνυμο σου, το αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου, τον λόγο που θες να βγεις έξω. Ακούγεται απίστευτο μα είναι αλήθεια. Όλοι οι κάτοικοι τηρούν τα μέτρα, έτσι, μπορώ να πω πως η Κύπρος αντιμετωπίζει άψογα τον κορωνοϊό».

Για το πόσο του έχει λείψει το ποδόσφαιρο: «Είναι αχρείαστο να μιλήσω για το πόσο μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο και πόσο θέλω να παλέψω με την ΑΕΛ για μια θέση στην Ευρώπη παρά να είμαι σε καραντίνα, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να βγούμε νικητές σε αυτή τη «μάχη» με τον κορωνοϊο με τις λιγότερες συνέπειες. Η Μιλένα και εγώ τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα, και γνωρίζουμε για την κατάσταση σε Μαυροβούνιο και Σερβία. Παροτρύνουμε όλους τους πολίτες να είναι πειθαρχημένοι, να είναι υπομονετικοί, διότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επαναφέρουμε την ζωή στο φυσιολογικό».

Για την ΑΕΛ, την ανανέωση συμβολαίου και την Εθνική Μαυροβουνίου: «Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Εγώ δεν διαφέρω από τους άλλους. Το όνειρο μου θα πραγματοποιηθεί αν έχω την ευκαιρία να παίξω για το Μαυροβούνιο, αλλά ξέρω πως για να γίνει αυτό πρέπει να αγωνίζομαι σκληρά στο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος με τον ρόλο μου στην ΑΕΛ, και αυτοί το ίδιοι. Πρόσφατα προχωρήσαμε σε ανανέωση συνεργασίας και τώρα είναι η στιγμή να αγωνιστώ ακόμα καλύτερα όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως αν κληθώ στην Εθνική, θα έχω την ευκαιρία να βελτιώσω τον εαυτό μου».

Το μήνυμα του κλείνοντας: «Για να βγουν όλα όσα είπα αληθινά, πρέπει πρώτα να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς και ο πλανήτης να γίνει όπως πριν. Έτσι για ακόμα μια φορά προτρέπω τους πολίτες να είναι σωστοί με τα μέτρα, να απομονωθούν γιατί είναι ο μόνος τρόπος να νικήσουμε αυτό το “τέρας” . Η Μιλένα και εγώ αποφασίσαμε να μείνουμε στην Κύπρο, έτσι θα μας πάρει λίγο καιρό για να ταξιδέψουμε στο Μαυροβούνιο και τη Σερβία, αλλά επίσης δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας αλλά και τον άλλων. Μείνετε σπίτι».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy