ΠΑΟΚ: “Ναι στη διακοπή, αλλά με προϋποθέσεις”

Ξεκάθαρη ήταν η θέση του ΠΑΟΚ, που εκφράστηκε δια στόματος του Χρυσόστομου Γκαγκάτση, στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας. Τι υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Όπως τόνισαν κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης εφόσον δεν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί ΕΓΚΑΙΡΑ το πρωτάθλημα, και ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταστραφεί και η επόμενη χρονιά, μετά τη νέα προσωρινή αναβολή μπορούμε να συζητήσουμε την οριστική διακοπή, με δυο προϋποθέσεις:

 

1. Να έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης

2. Να γίνει ένα working group με την συμμετοχή της Πολιτείας και των αρμόδιων φορέων, όπου θα συζητηθούν οι  επιπτώσεις και τα αποτελέσματα μιας διακοπής και να γίνει συντονισμένη προσπάθεια για δέσμη μέτρων.

 

«Είναι μια ευκαιρία επανεκκίνησης για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», υποστήριξε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο οποίος στη δευτερολογία του υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τα αποτελέσματα που θα παράξει μια ενδεχόμενη διακοπή όσον αγορά τη βαθμολογία, πριν την αποφασίσουμε. Είναι δεδομένο ότι οι μεγάλες ομάδες θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος και θα το κάνουν. Πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια και να βγάλουμε ομόφωνες αποφάσεις. Όμως, κάθε πράγμα στην ώρα του».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε εκ νέου τις θέσεις της σ’ ότι αφορά το μέλλον του επαγγελματικού πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών με ταυτόχρονη κατάργηση των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy