Λουκάκου: «Για να σταματήσει η μπάλα, έπρεπε να βρεθεί θετικός ένας παίκτης της Γιουβέντους»

«Γιατί πρέπει να παίξουμε, αν στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύει η ζωή τους;» αναρωτήθηκε ο επιθετικός της Ίντερ, Ρομελού Λουκάκου.

«Το ποδόσφαιρο μου λείπε, αλλά το πιο σημαντικό είναι η υγεία των ανθρώπων. Όλα τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας». Τόσο κατηγορηματικός ήταν ο επιθετικός της Ίντερ, Ρομελού Λουκάκου, σε διαδικτυακή κουβέντα με τους Τιερί Ανρί και Άξελ Βίτσελ.

«Γιατί πρέπει να παίξουμε, αν στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύει η ζωή τους; Είναι απαραίτητο, δηλαδή, να βρεθεί θετικός στον κορονοϊό ένας παίκτης της Γιούβε για να σταματήσει το ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό αυτό; Όχι, δεν είναι» πρόσθεσε ο Βέλγος, ο οποίος μίλησε για το ποδόσφαιρο γενικά («εγώ ζω για το γκολ»), αλλά και για τα ινδάλματά του με την φανέλα της Ίντερ.

«Λάτρεψα τον Αντριάνο, ο οποίος με την φανέλα της Ίντερ έκανε σπουδαία πράγματα. Οι πρώτες μου αναμνήσεις από το ποδόσφαιρο είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, όταν ο Ρονάλντο απεδείκνυε ότι είναι ανώτερος απ’ όλους. Από τους επιθετικούς που ακολούθησαν, στην Ευρώπη θαύμαζα Ανρί και Ντρογκμπά» συμπλήρωσε.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy