Βρετανία: Αύξηση 24% στους θανάτους σε μία ημέρα

Ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό στη Βρετανία κατέγραψε σε μία ημέρα αύξηση 24% και ανέρχεται πλέον σε 2.921 (έως την 1η Απριλίου).

Έως τις 11.00 το πρωί ώρα Ελλάδας σήμερα, συνολικά 163.194 άνθρωποι είχαν υποβληθεί σε εξετάσεις για τον ιό, εκ των οποίων οι 33.718 διαγνώστηκαν με τη νόσο Covid-19, αναφέρει το υπουργείο Υγείας.

«Εκ των ασθενών που έχουν διαγνωστεί με τον κορωνοϊό και νοσηλεύονται στη Βρετανία, 2.912 δυστυχώς πέθαναν», σημειώνει το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με το NHS England, εκ των 561 ανθρώπων που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε νοσοκομεία της χώρας σε διάστημα 24 ωρών, οι 44 δεν έπασχαν από κάποιο υποκείμενο νόσημα. Η ηλικία των ασθενών αυτών που δεν είχαν άλλα υποκείμενα νοσήματα κυμαινόταν από 25 έως 100 έτη.

Η Βρετανία έχει έναν από τους χειρότερους επίσημους απολογισμούς θανάτων στον κόσμο, μετά την Ιταλία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Κίνα και το Ιράν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy