ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι Βρετανικές Βάσεις διευκρινίζουν ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα δεν είναι 9

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε εκπρόσωπος των Βρετανικών Βάσεων, σύμφωνα με την οποία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού είναι δύο και όχι τέσσερα εντός των εδαφών των βάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Βρετανικές Βάσεις επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ότι δύο μέλη της κοινότητας των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου έχουν βρεθεί θετικά στην εξέταση COVID-19 όχι τέσσερα, όπως αρχικά ανακοινώθηκε από κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το ένα έχει μόνιμη βάση την Επισκοπή και το άλλο την Ανατολική περιοχή των Βρετανικών Βάσεων. Τα άτομα βρίσκονται επί του παρόντος σε αυτοπεριορισμό και παρουσιάζουν μόνο ήπια συμπτώματα.

Όπως προσθέτει η ανακοίνωση, αυτό φέρνει τον συνολικό αριθμό θετικών αποτελεσμάτων εντός των Βρετανικών Βάσεων σε επτά όχι εννιά. Δεν θα εκδοθούν περαιτέρω πληροφορίες.

Επιβεβαιώνουν δε ότι οι Βρετανικές Βάσεις Κύπρου συνεχίζουν να ευθυγραμμίζονται με την Κυπριακή Δημοκρατία καθώς ανταποκρινόμαστε μαζί σε αυτή την ασθένεια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy