Πρώην προπονητής του Απόλλωνα σε καραντίνα!

O Τόνι Κωνσταντινίδης είχε ταξιδέψει στο Κόσοβο πριν από ένα μήνα για να αναλάβει εκεί τα ηνία της Πρίστινα, όμως η έξαρση του κορωνοϊού άλλαξε τα πλάνα και πλέον βρίσκεται και πάλι στην Κύπρο, σε καραντίνα.

 

Για το που βρίσκεται τώρα: «Είμαι σε καραντίνα και έχω ακόμη δυο μέρες για να βγω. Ήταν γραφτό να ζήσουμε και αυτή την εμπειρία. Έπρεπε να μείνω στην καραντίνα για 14 μέρες και να μείνω σε ένα δωμάτιο. Όταν μπορούν κάποιοι να τα καταφέρνουν μπορούμε όλοι».

Για τις συνθήκες: «Ο Κύπριος είναι πάντα της υπερβολής. Είχα συνειδητοποιήσει απ’ την αρχή πως έπρεπε να το κάνω χωρίς πολλά πολλά και θα περάσει. Δεν κατάλαβα πότε πέρασε. Είμαστε μια χαρά».

Για την περιπέτεια: «Είχαμε δώσει το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μετά έφυγα για το Κόσοβο μέσω Σκοπίων. Όταν βρέθηκαν δυο κρούσματα άμεσα έκλεισαν τα πάντα και έκλεισε επίσης το οδικός σύστημα προς άλλες χώρες. Έπρεπε να φύγω απ’ τον Κόσοβο και η επιλογή οδικός δεν υπήρχε. Συνεχώς τα πράγματα δυσκόλευαν. Μέχρι την Τρίτη μας είπαν να φύγουμε και εκεί που προγραμμάτιζα να πάω Βιέννη και από Βιέννη Λάρνακα η κυβέρνηση μας ανακοίνωσε πως ήθελε το χαρτί της εξέτασης.

Το χαρτί δεν το έδινε κανείς, ούτε στην Αυστρία, ούτε στην Ουγγαρία, ούτε στην Αθήνα. Εκεί υπήρξε μια αβεβαιότητα για το τι θα κάνω. Η πρώτη επιλογή ήταν να πάω Ουγγαρία που είχα κάπου να μείνω. Λίγο πριν φθάσω εκεί έκλεισαν τα σύνορα για όλους και επέστρεψα Αυστρία όπου έμεινα μια νύχτα και σκεφτόμουν τι να κάνω. Η Αυστρία μας έδωσε τη λύση καθώς είχε πει πως έπρεπε όλοι άμεσα να φύγουμε και πήγα τελικά Αθήνα. Εκεί ενοικίασα ένα διαμέρισμα μέχρι να έρθω Κύπρο».

Για το πως περνά τις ώρες: «Είτε είσαι στο κομπιούτερ, είτε στο κινητό, είτε στην τηλεόραση. Το φαγητό εδώ είναι καλό και κάθε τρεις μέρες έρχονται άνθρωποι απ’ το υπουργείο. Τώρα είμαι στο μπαλκόνι. Είναι ωραία».

Για τα αεροδρόμια: «Πέρασα από τρία αεροδρόμια και το δικό μας τους έβαλε γυαλιά. Βιέννη πήγα και δεν με έλεγξε κανείς, Αθήνα δυο φορές και ούτε που το κατάλαβαν αλλά εδώ μας πήραν και θερμοκρασία και όλα».

Για το άθλημα τις καλαθόσφαιρας και τις επιπτώσεις: «Γενικά θεωρώ πως θα βρεθεί ο τρόπος να βρουν τα πόδια τους οι ανεπτυγμένες μπασκετικά χώρες. Βέβαια η επόμενη χρονιά δεν θα είναι ίδια σε καμιά περίπτωση αλλά μετά θα τα βρουν. Τώρα για την Κύπρο έχω τις αμφιβολίες μου αν κάποια σωματεία θα ανταπεξέλθουν. Θα βρουν κάποια και αφορμές, όπως το 2012-13 όταν πήραμε το πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ και μετά το κούρεμα μας πρότειναν 40% μείωση. Τότε ήταν η αφορμή για να πάω για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Τώρα αυτό που θα συμβεί νομίζω είναι πως θα δούμε κάποιους Κύπριους στο παρκέ και είναι απ’ τα θετικά που θα βγουν».

Για τη φετινή σεζόν που εκκρεμεί: «Το σκεφτόμουν χθες και να το κακό γινόταν απ’ τον Νοέμβριο ή την Δεκέμβριο θα σου έλεγα Κεραυνός. Τώρα όμως και η ΑΕΚ είναι ισάξιος αντίπαλος και κανείς δεν μπορεί να πει αν θα το έπαιρνε ο Κεραυνός ή η ΑΕΚ. Νομίζω θα ήταν άδικο να πούμε για τον οποιοδήποτε».

Για το αν πήρε απόφαση το Κόσοβο: «Δεν θα το δώσουν σε κανένα αλλά ξέρουν ποιοι θα αγωνιστούν στην Ευρώπη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy