“Πρόλαβα και έφυγα απ’ την δεύτερη ημέρα…”(ηχητικό)

Πριν από περίπου μερικούς μήνες ο νεαρός Άγγελος Ανδρέου άφηνε τη Κύπρο και την ΑΕΛ για λογαριασμό της Λεβάντε. Αυτή τη στιγμή βέβαια το ποδόσφαιρο έχει μπει στην άκρη και ο νεαρός επέστρεψε στην Κύπρο. Στο πλαίσιο αυτό ο έμπειρος τεχνικός, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη Λεβάντε: «Έμεινα εκεί για δυο μήνες και δουλεύουν επαγγελματικά. Σου δίνουν όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να γίνεις επαγγελματίας. Έχουν 6-7 γήπεδα και εγκαταστάσεις άριστες. Ελέγχουν ακόμη και το φαγητό για να μπορείς να κάνεις τη ζωή σου και να σε βοηθούν».

Σε ποια ηλικιακή ομάδα αγωνίζεσαι: «Είμαι στην Κ19 όμως κάθε Δευτέρα κάναμε και μαζί με την Κ23 για να βοηθηθούμε. Πιστεύω πως τα πηγαίνω καλά μιας και έπαιξα ήδη δυο παιχνίδια παρά το γεγονός πως πήγα αρκετά αργά στην ομάδα».

Για τον κορωνοϊό στην Ισπανία: «Εγώ πρόλαβα και έφυγα απ’ την δεύτερη ημέρα και έτσι έφυγα νωρίς. Μας είχαν ενημερώσει έγκαιρα και μας έδωσαν την επιλογή να φύγουμε».

Για τον εγκλεισμό και τις προπονήσεις: «Μας έβαλαν σε πρόγραμμα και μας δίνουν οδηγίες για το πως θα γυμναζόμαστε στο σπίτι. Κρατάμε επαφή και μιλάμε απ’ το What’s up για να διατηρηθούμε. Τρέχω εδώ στην γειτονιά μου και κάνω ασκήσεις στο σπίτι».

Για τις συμβουλές που του έδωσαν απ’ την Λεβάντε για την καριέρα του: «Μου είπαν πως πρέπει να βελτιωθώ στην αμυντική μου λειτουργία και προσπαθώ σε αυτό τον τομέα αρκετά».

Για το αν έχει επαφή με τους παίκτες της πρώτης ομάδας: «Ναι ακόμα και στο φαγητό έρχονται οι παίκτες της πρώτης ομάδας ενώ και οι προπονήσεις τους είναι κοντά. Έχουμε επαφή και είναι σημαντικό».

Για τη διαφορά με την Κύπρο: «Είναι ο ανταγωνισμός και οι εγκαταστάσεις. Όλα είναι σε καλύτερο βαθμό και δουλεύουν διαφορετικά».

Για το συμβόλαιο του με τη Λεβάντε: «Είμαι δανεικός για ενάμιση χρόνο απ’ την ΑΕΛ και υπάρχει ρήτρα για αγορά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy