Το μήνυμα του προέδρου της Δημοκρατίας!(pic)

373

Με ανάρτηση του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στέλνει στον Κυπριακό λαό το μήνυμα του για τα νέα πιο αυστηρά μέτρα αλλά και την κατάσταση που επικρατεί.

«Προτιμώ αυστηρά να κρίνομαι για τις σημερινές μου αποφάσεις παρά να αντιμετωπίσω τον πόνο και την πικρία σας γιατί από την δική μου ατολμία χάθηκαν ζωές αγαπημένων σας», γράφει μεταξύ άλλων σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση σε σχέση με τη δυσκολία της Κυβέρνησης να λάβει τα μέτρα που λαμβάνει προκειμένου να αποτρέψει την εξάπλωση του νέου κορωνοιού στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΠτΔ αποκαλείπτει πως περνά «μια έντονη κρίση συνείδησης και δοκιμασίας κάθε φορά που η Κυβέρνηση υποχρεούται να πάρει αυστηρότερα μέτρα περιορισμού».

Ταυτόχρονα διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να ανεχθεί «την όποια κατάχρηση εξουσίας που θα παραβιάζει άνευ λόγου το οικογενειακό άσυλο του κάθε πολίτη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy