Κορονοϊός: Σε καραντίνα μαζί με χαρέμι 20 γυναικών ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης

1,127

Τον ορισμό της ιδανικής καραντίνας μας έδωσε να καταλάβουμε ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βαγιραλονκόρν, καθώς απομονώθηκε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Γερμανίας μαζί με 20 γυναίκες.

Ακούς την λέξη καραντίνα για τον κορονοϊό και σου έρχεται στο μυαλό ένας άνθρωπος μόνος σε ένα δωμάτιο ή ένα σπίτι ή από την άλλη βλέπεις τους μεγάλους σταρ των αθλημάτων και της μουσικής να είναι στα τεράστια σπίτια τους με τις πισίνες και τα τζακούζι τους.

Ωστόσο υπάρχει και ο βασιλιάς της ΤαϊλάνδηςΜάχα Βαγιραλονκόρν που πλέον είναι μια κατηγορία μόνος του. Τι έκανε ο 67χρονος μονάρχης της συγκεκριμένης χώρας; Τέθηκε σε καραντίνα σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο στις Γερμανικές Άλπεις, το οποίο το είχε μόνο γι’ αυτόν.

Και όμως αυτό δεν ήταν το καλό, καθώς ο μερακλής Βαγιραλονκόρν δεν ήταν μόνος του, αλλά είχε και το χαρέμι του μαζί το οποίο αποτελούν 20 γυναίκες. Η κίνησή του αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Ταϊλάνδη και στο twitter δεν είναι λίγοι όσοι γράφουν άσχημα πράγματα για τον ίδιο, από την στιγμή που όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, έχει να βρεθεί στην Ταϊλάνδη από τον Φεβρουάριο.

Εμείς από την άλλη, τι να πούμε στον βασιλιά; Καλό κουράγιο…

gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy