“Ίσως να μην επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο”

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως η παραμονή του Κριστιάνο, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2022, δεν είναι σίγουρη.

Θέμα παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους θέτει η ιταλική εφημερίδα “ill messaggero” στο σημερινό της φύλλο.

Υποστηρίζει ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει και του χρόνου στην ιταλική ομάδα ο Πόρτογάλος άσος λόγω της μεγάλης οικονομικής ζημίας που έχει υποστεί ο σύλλογος από τον κορωνοϊό.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ακόμη δεν είναι γνωστό το πόσο μεγάλο θα είναι το πλήγμα αλλά εκτιμάται ότι στην περίπτωση του Κριστιάνο, αυτό το… πλήγμα να παίξει μεγάλο ρόλο για την συνέχιση της συνεργασίας.

Αναμένεται όταν με το καλό ξεπεραστεί η πανδημία να υπάρξει συνάντηση των διοικούντων με τον Πορτογάλο και να συζητήσουν εκεί εάν θα συνεχιστεί ή όχι το συμβόλαιο και εάν ‘’ναι’’ με ποιους όρους.

Με μείωση των απολαβών του; Και σε ποιό ποσοστό.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy