Σχέδιο για φινάλε σε προπονητικά κέντρα χωρις κόσμο!

Οι άνθρωποι της Premier League θέλουν πάση θυσία να τελειώσει το πρωτάθλημα και το νέο σχέδιο προβλέπει τη διεξαγωγή των εναπομείναντων αγώνων σε προπονητικά κέντρα χωρίς την παρουσία θεατών.

Με εννέα αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Premier League έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και σενάρια που θέλουν τη σεζόν να μην τελειώνει και να μην αναδεικνύεται πρωταθλήτρια, ωστόσο φαίνεται πως αυτή η σκέψη βρίσκεται τελευταία στο πλάνο των ανθρώπων που έχουν τις τύχες του αγγλικού πρωταθλήματος στα χέρια τους.

Η βούληση της συντριπτικής πλειονότητας είναι να τελειώσει η σεζόν στα γήπεδα παρά τον εφιάλτη του κορονοϊού που κρέμεται πλέον σαν δαμόκλεια σπάθη πάνω από τον πλανήτη και σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της “Independent”, το νέο σχέδιο έχει να κάνει με φινάλε πρωταθλήματος που θα μοιάζει με τελική φάση Μουντιάλ.

Ουσιαστικά, η σκέψη είναι να μαζευτούν όλες οι ομάδες και να δώσουν τα παιχνίδια που τους απομένουν κεκλεισμένων των θυρών μέσα στον Ιούνιο και στον Ιούλιο, όχι όμως στις έδρες τους όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αντίθετα, θα δώσουν τα παιχνίδια τους σε επιλεγμένα προπονητικά κέντρα χωρίς την παρουσία κόσμου, όπου όλα τα ματς (92 τον αριθμό) θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, με το σχέδιο να περιλαμβάνει αγώνες κάθε ημέρα, σε στιλ Μουντιάλ.

Προκειμένου μάλιστα να εκτελεστεί αυτό το σχέδιο, οι σύλλογοι και τα επιτελεία τους θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε ξεχωριστά ξενοδοχεία μακριά από τις οικογένειες τους, με την κατάσταση να θυμίζει ουσιαστικά ένα διεθνές τουρνουά που διαρκεί περίπου έναν μήνα.

Στόχος είναι να μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού προκειμένουν να μπορέσουν να γίνουν όλοι οι αγώνες, με τις ομάδες και τη διοργανώτρια αρχή να θέλουν πάση θυσία να μπει τελεία και όχι παύλα στη σεζόν ώστε να μην υπάρχει και κάποια παραβίαση στις ρήτρες που υπάρχουν με χορηγούς που φέρουν επώδυνες οικονομικές απώλειες για όλους.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy