“Προπονούμαι δύο φορές τη μέρα, διαβάζω πολύ, παίζω βιντεοπαιχνίδια ή βλέπω ταινίες”

Ο Ούγγρος αμυντικός του Απόλλωνα, Αττίλα Σάλαϊ, περιέγραψε την κατάσταση που βιώνει στην Κύπρο με την καραντίνα και την απομόνωση σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, τονίζοντας πόσο του λείπει το ποδόσφαιρο.

Τι ανέφερε:

«Είναι δύσκολο για όλους. Το ποδόσφαιρο μας λείπει πολύ, όμως τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μένουμε σπίτι, να βγαίνουμε μόνο όταν πρέπει και να έχουμε πίστη ότι αυτή η φοβερή επιδημία θα τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», είπε αρχικά μιλώντας στη Nemzeti Sport, περιγράφοντας στην πορεία τόσο τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς προκειμένου να βγει από το σπίτι για τα απαραίτητα, αλλά και το πώς περνά ο ίδιος τον χρόνο του με προπονήσεις και λοιπές δραστηριότητες:

«Αν θέλεις να βγεις από το σπίτι, πρέπει είτε να συμπληρώσεις μια φόρμα στην οποία δηλώνεις πού θα πας, είτε να στείλεις ένα SMS και να επιστρέψεις σε τρεις ώρες. Επί της ουσίας βγαίνουμε μόνο για ψώνια, παίρνοντας όλες τα μέτρα ασφαλείας και ελαχιστοποιώντας τις επαφές με άλλους. Προηγουμένως μπορούσαμε να πηγαίνουμε έξω για τρέξιμο, αλλά τώρα εισηγούνται να μην το κάνουμε. Παίρνουμε ηλεκτρονικά τρεις με τέσσερις μέρες εκ των προτέρων ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης από τους γυμναστές μας. Για παράδειγμα, υπάρχει πρόγραμμα ποδηλασίας τις Δευτέρες και τις Τετάρτες και φυσικής κατάστασης τις Τρίτες και τις Πέμπτες. Προπονούμαι δύο φορές τη μέρα, διαβάζω πολύ, παίζω βιντεοπαιχνίδια ή βλέπω ταινίες».

Παρά την αβεβαιότητα ως προς το πότε και αν θα ξαναρχίσει η δράση, το ζητούμενο για τον ίδιο και τον Απόλλωνα δεν αλλάζει παρά την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας:

«Αυτός είναι ο στόχος για μένα και την ομάδα, η πρώτη θέση», τόνισε ο Ούγγρος στόπερ, που κλείνοντας εξέφρασε, φυσιολογικά, την επιθυμία να είναι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή στον επόμενο αγώνα της εθνικής του ομάδας:

«Απ’ ότι ξέρω, ο προπονητής παρακολουθεί όλους τους παίκτες που είχε στα υπόψιν προηγουμένους και όλους όσοι έχουν δικαίωμα να παίξουν στην ομάδα, αλλά δεν έχω πληροφόρηση ποιους αγώνες παρακολουθεί. Προσπαθώ για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και, φυσικά, ελπίζω ότι το όνομά μου θα είναι στην κλήση για το επόμενο παιχνίδι με τη Βουλγαρία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy