Ποια είναι τα νέα μέτρα, οι πρώτες πληροφορίες

Τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν στη διυπουργική σύσκεψη ανακοινώνει στις τρεις το απόγευμα σε συνέντευξη τύπου ο Υπουργός Υγείας.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έρχονται από το προεδρικό, με βάση και τις εισηγήσεις των επιστημόνων, αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω LockDown με  προσπάθεια περιορισμού της κατάχρησης που γίνεται από μερικούς για τους λόγους εξόδου από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας αυξάνονται οι ποινές και τα πρόστιμα σε παραβάτες, ενώ θα υπάρχουν και συλλήψεις, θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις σε άλλες πόλεις, θα οριστεί χρονικό διάστημα για τις μετακινήσεις για κάποιους λόγους μία ώρα και για άλλους δύο, θα μπει όριο στα μηνύματα για μετακινήσεις μάλλον μέχρι δύο, θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις ανηλίκων μετά από συγκεκριμένη ώρα, η απόσταση για μετακίνηση για βόλτα ζώου ή φυσική άσκηση δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 1 χιλιόμετρο, ενώ η μετακίνηση πολιτών θα απαγορευτεί μετά τα μεσάνυχτα.

Τα νέα αυστηρά μέτρα έχουν ως σκοπό να αφυπνίσουν κάθε πολίτη έτσι ώστε να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy