Ο Άγιαξ τερμάτισε το συμβόλαιο του Χούντελααρ λόγω κορονοϊού

Τέλος στη συνεργασία με τον Κλάς Γιαν Χούντελααρ έβαλε ο Άγιαξ, προβαίνοντας σε τερματισμό συμβολαίου λόγω του κορονοϊού και της καθυστέρησης της σεζόν, τρεις μήνες προτού εκπνεύσει.

Η κρίση του κορονοϊού και η αναστολή στη σεζόν που έχει προκαλέσει, βάζει σε κίνδυνο όσους παίκτες μένουν χωρίς συμβόλαιο από την 1η Ιουλίου. Με αυτή τη συνθήκη ως δεδομένη, οι ομάδες προβαίνουν όλο και πιο συχνά στο πρόωρο τέλος με τους ποδοσφαιριστές που δεν πρόκειται να ανανεώσουν και αυτό έκανε και ο Άγιαξ στην περίπτωση του Κλάας-Γιαν Χούντελααρ.

Οι ιθύνοντες του Αίαντα προχώρησαν σε τερματισμό συμβολαίου στον 36χρονο βετεράνο φορ, ο οποίος έμενε χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν, αλλά πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσεις πως δεν θα αποσυρθεί ακόμη από την ενεργό δράση. Έτσι, βρισκόταν σε συζητήσεις με την διοίκηση του Αίαντα για νέα σύμβαση, όμως, οι νταμπλούχοι Ολλανδίας έκριναν με βάση την κατάσταση που επικρατεί και μάλλον αιφνιδίως, ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον αγαπημένο της εξέδρας στράικερ.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy