Απόλλων: “Εκδρομές και αναμνήσεις μοναδικές, βραδιές μοναδικές, βραδιές ανεπανάληπτες”

Ο Απόλλωνας καλεί τον κόσμο της ομάδας του να αποστείλει τις δικές του φωτογραφίες από τα ευρωπαϊκά γήπεδα όπου έχει αγωνιστεί ο Απόλλωνας.

Η ανάρτηση του Απόλλωνα:

Την καλύτερη παρουσία της στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις πραγματοποιεί την τελευταία επταετία η ομάδα μας καθώς συμμετέχει ανελλιπώς, κάτι το οποίο αποτελεί και ρεκόρ στην ένδοξη ιστορία της (σύνολο αγώνων 102).

Πιο συγκεκριμένα ο Θρύλος συμμετείχε επτά φορές στο Europa League, πέντε φορές στα Play-Off και τέσσερις εξ αυτών να είναι στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

H ομάδα μας αγωνίστηκε την τελευταία επταετία σε 58 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες οπαδούς της να ταξιδέψουν και να την παρακολουθήσουν σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και πιο ιστορικά γήπεδα της Ευρώπης.

Εκδρομές και αναμνήσεις μοναδικές, οι οποίες μένουν ανεξίτηλα στο μυαλό όλων μας.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εκπληκτικές παρουσίες από Απολλωνίστες σε Νίκαια, Ρώμη, Ζυρίχη, Γκλάνμπαχ, Πάρμα, Χέρνιγκ και Λίβερπουλ.

Βραδιές μοναδικές, βραδιές ανεπανάληπτες!

Αναμνήσεις, ταξίδια πολλά, χαραγμένα βαθιά στα καρδιά!

📸 Αποστείλετε μας τις δικές σας φωτογραφίες (μέσω του inbox της επίσημης σελίδας της ομάδας μας στο Facebook) από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας που δώσατε το παρόν σας.

#ApollonFC #ΜένουμεΣπίτι #StayHome

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy