Αναθεώρηση συμβολαίων από τη CYTAVISION

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε σήμερα(30/3) ο εκπρόσωπος τύπου της Cytavision Λευτέρης Χρίστου ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων των ομάδων.

Οι τοποθετήσεις του:

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και όταν καταφέρουμε με το καλό να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ούτε η προσωπική μας ζωή ούτε η επαγγελματική μας θα είναι η ίδια όπως την ξέραμε» είπε αρχικά.

Δεν υπάρχει αθλητικό περιεχόμενο αυτή την στιγμή και είναι ένα θέμα αυτό: 
«Είναι ένα θέμα και για την εταιρεία και για όλους μας. Ελπίζουμε όλοι ότι θα βρεθεί κάποια λύση σύντομα και θα καταστεί δυνατόν να αρχίσουν οι αθλητικές διοργανώσεις. Δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένες αποφάσεις για το τι θα γίνει και είμαστε όλοι σε αναμονή για να μάθουμε πως θα διαμορφωθούν τα δεδομένα και η κατάσταση».

Εσείς πήρατε συγκεκριμένες αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε; «Μελετούμε τα συμβόλαια που έχουμε, περιέχουν λεπτούς νομικούς όρους τους οποίους όλα τα μέρη πρέπει να σεβαστούν. Δεν μπορώ να πω σε αυτή την φάση ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας. Προτιμήσαμε να δώσουμε έμφαση στο πως θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας να διαχειριστούν την κατάσταση. Αποφασίσαμε μια σειρά από γενναιόδωρα ωφελήματα και μελετάμε τα συμβόλαια όχι μόνο με την ΚΟΠ αλλά και με την ΟΥΕΦΑ και την Πρέμιερ Λιγκ με περιεχόμενο που έχει απήχηση στο κοινό και μας λείπει».

Υπάρχει απώλεια από πλευράς συνδρομητών στα αθλητικά πακέτα; «Δεν θα έλεγα απώλεια συνδρομητών αλλά έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό των συνδρομητών των πακέτων δημόσιας προβολής που αξιοποίησαν την δυνατότητα για προσωρινή αποσύνδεση. Αυτή η δυνατότητα θα παρέχεται για όσο διάστημα είναι κλειστές οι επιχειρήσεις. Με αυτό τον τρόπο πληρώνουν ένα ελάχιστο ποσό κάθε μήνα αλλά έχουν την δυνατότητα με το που αρχίσουμε ξανά να επανέλθουν στο πλήρες πακέτο».

Έχετε μια πρόβλεψη σαν Cytavision τι θα γίνει από δω και πέρα; «Θα πρέπει όλοι να αναθεωρήσουμε προτεραιότητες, να δούμε ξανά συμβόλαια, να διαπραγματευτούμε με προμηθευτές και να δούμε με διαφορετικό μάτι όλα αυτά από δω και πέρα. Αναγκαστικά θα μπει στο τραπέζι την επόμενη μέρα η συζήτηση για αναθεώρηση συμβολαίων αλλά προτεραιότητα τώρα είναι οι πελάτες μας και η υγεία».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy