“Είμαστε σε καραντίνα και παρακολουθώ καθημερινά τα νέα από την Ισπανία”

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έκανε ο Έκτορ Γιούστε, που αναφέρθηκε τόσο στην κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊού όσο και στο μέλλον του γενικότερα, τονίζοντας ότι αν και θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Καρταχένα (την πρώτη του ομάδα), δεν σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή.

«Είμαστε σε καραντίνα και παρακολουθώ καθημερινά τα νέα από την Ισπανία. Στην Κύπρο η κατάσταση δεν είναι ακόμα τόσο ευαίσθητη όσο στην Ισπανία, λήφθηκαν αυστηρά μέτρα περιορισμού εδώ και αρκετές μέρες», είπε, μιλώντας στη συνέχεια για το ενδεχόμενο τα τελειώσει την καριέρα του στην Καρταχένα, αν και στο παρόν στάδιο δεν σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία της Καρταχένα και περνά από το μυαλό μου η σκέψη να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα. Φυσικά έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, στον οποίο βρίσκομαι τρία χρόνια και ακόμα δεν σκέφτομαι ότι έφτασε η την στιγμή να κρεμάσω τα παπούτσια μου».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy