“Δεν πάρθηκε απόφαση για πιθανές αποκοπές χρημάτων προ τις ομάδες και αναφέρομαι σε ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και Πάφο”

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0 παραχώρησε σήμερα(30/3) ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος της Cablenet, Ανδρέας Παρασκευά.

Αναλυτικά:

«Αρχική μας σκέψη είναι πως θα βγούμε αλώβητοι από την πανδημία, θα επανέλθει η ηρεμία για να επιστρέψουμε ξανά χωρίς φόβο στους ρυθμούς μας. Όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας για να ξεπεράσουμε πιο σύντομα αυτή την φουρτούνα» δήλωσε αρχικά.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα σας; «Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες. Σαν Cablenet προσπαθούμε να συμβάλουμε με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση δίνοντας δωρεάν αναβάθμιση τω πακέτων του ίντερνετ, όλοι δουλεύουν από σπίτι και γι’ αυτό δώσαμε αυτή την αναβάθμιση. Προχωρήσαμε σε μείωση των καναλιών μας στο αθλητικό πακέτο κατά 50%»

Όλοι θα έχουν απώλειες αυτή την περίοδο και το ερωτηματικό είναι η επόμενη μέρα πως θα διαχειριστεί η κάθε εταιρεία την κατάσταση: «Είναι λογικό να υπάρξουν απώλειες συνδρομητών, έκλεισαν επιχειρήσεις, πολλοί έχασαν σημαντικά εισοδήματα και είναι αναπόφευκτο αυτό όσον αφορά τα αθλητικά κανάλια καθώς το ίντερνετ όλοι το χρειάζονται. Μόνο 4.95 είναι η τιμή για το αθλητικό και δημιουργήσαμε ζώνες για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους φίλους της πετόσφαιρας με αγώνες σε επανάληψη και αφιερώματα».

Έγιναν σκέψεις για αναπροσαρμογή συμβολαίων με τις ομάδες; «Δεν πάρθηκε απόφαση για πιθανές αποκοπές χρημάτων προ τις ομάδες και αναφέρομαι σε ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και Πάφο. Για την β΄ κατηγορία έχουμε προπληρώσει Ερμή και Καρμιώτισσα. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και όταν έχουμε τελεσίδικες αποφάσεις θα μπούμε στην διαδικασία να σκεφτούμε την επόμενη μέρα. Χάνονται καθημερινά ζωές, υπάρχει ανασφάλεια και το πρώτο μέλημα είναι να βγούμε από αυτή την φουρτούνα. Όταν έρθει η ώρα να μπούμε σε επαφές με τις ομάδες θα το κάνουμε με γνώμονα το συμφέρον και των δύο πλευρών όχι μόνο το δικό μας. Η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια και θα πρέπει να το αντιληφθούμε. Οι ομάδες έχασαν εισοδήματα όπως και οι τηλεοπτικές πλατφόρμες».

Για τα υπόλοιπα συμβόλαια: «Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και θα δούμε τα συμβόλαια. Εν είναι μόνο οι Κυπριακές ομάδες, είναι και το Γαλλικό πρωτάθλημα και άλλα. Αναμένουμε τα νεότερα του επόμενου διαστήματος και ακολούθως θα μπούμε στην διαδικασία να επαναδιαπραγματευτούμε τα συμβόλαια με όλες τις πλευρές».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy