95 κρούσματα, 1156 σύνολο και 38 νεκροί στην Ελλάδα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως οι θάνατοι από τον κορονοϊό στη χώρα το τελευταίο 24ωρο είναι έξι, άρα, συνολικά, πλέον, ο αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει στα 38. 95 τα νέα κρούσματα, που έφτασαν, συνολικά, τα 1156. Και 6ος νεκρός στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο από τον κορονοϊό

 

Όπως γνωστοποίησε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωσή του από το υπουργείο Υγείας, έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από χθες, με τον συνολικό αριθμό των θανάτων να ανεβαίνει, πλέον, στους 38, με μέση ηλικία τα 71 έτη. 29 είναι άνδρες και εννέα είναι γυναίκες.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως πέντε άτομα έχασαν τη μάχη: Ένας 62χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Σωτηρία, ένας 65χρονος στο ΑΧΕΠΑ, ένας 71χρονος από την Ξάνθη, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μια 86χρονη στο Σισμανόγλειο, αλλά και ένας 40χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο «Αττικόν» και, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Για τον 6ο νεκρό δεν έχουν γίνει, προς το παρόν, περισσότερες πληροφορίες γνωστές.

Ο κος Τσιόδρας, από εκεί και πέρα, ανακοίνωσε την ύπαρξη 95 νέων κρουσμάτων (όσα και το Σάββατο δηλαδή), που ανεβαίνουν συνολικά πια στα 1156.

Τόνισε, επίσης, ότι, από όσους νοσηλεύονται, 69 είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Συνολικά έχουν διενεργηθεί 15.151 έλεγχοι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy