Μάγκλιτσα: “Μας έλεγχαν κάθε μέρα, πήραν πολύ σοβαρά την κατάσταση”

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε κροατική ιστοσελίδα ο Άντον Μάγκλιτσα, μιλήσε για την κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα λόγω του κορονοϊού. Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα ως γνωστόν αγωνίζεται από πέρσι στην Κίνα.

Αναλυτικά το τι είπε:

«Όλοι ελπίζουν ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στις αρχές Μαΐου. Θα διαφανεί ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί και όποτε φυσικά οι Αρχές επιτρέψουν να επαναρχίσουν οι αγώνες», είπε αρχικά αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Κίνας και συνέχισε:

«Όταν επιστρέψαμε από την προετοιμασία μας υπέβαλαν σε έλεγχο για τον ιό και μετά μπήκαμε σε καραντίνα. Όλοι όσοι συναναστραφήκαμε φορούσαν μάσκες και γάντια. Μας έλεγχαν κάθε μέρα. Εδώ οι άνθρωποι πήραν πολύ σοβαρά την κατάσταση και εφάρμοσαν σκληρά μέτρα. Όποιος έσπαζε την καραντίνα δεχόταν παραδειγματική τιμωρία. Εμείς μπήκαμε σε υποχρεωτική καραντίνα για δύο βδομάδες σε ξενοδοχείο όταν επιστρέψαμε από την προετοιμασία».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι λένε πως δεν είναι εύκολο να μείνεις για δύο βδομάδες στο σπίτι. Αυτό γίνεται για να περάσει το κακό. Κάποιοι είναι ανεύθυνοι και κόσμος πεθαίνει. Όλοι σκέφτονται “δεν θα συμβεί σε μένα”. Δεν είναι ποτέ αργά να ακούσουμε τους γιατρούς. Δύο βδομάδες σε καραντίνα δεν είναι τίποτα μπροστά σε μια χαμένη ζωή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy